توسعه نرم افزار برای کسب و کارها در اردبیل
با نرم‌افزار اختصاصی برای کسب و کار خود، در زمان خود صرفه جویی کنید و کیفیت کار خود را بالا ببرید در صورتی که احساس میکنید فرایند کار ها در کسب و کارتان پیچیده و وقت گیر است، نرم‌افزار های اختصاصی بومی، وب اپلیکیشن ها و یا نرم افزارهای هیبرید، می توانند این نوع مشکلات را حل کند. با یک نرم‌افزار اختصاصی میتوانند تمامی مراحل انجام کارها در کسب و کار خود را جایگزین روش های سنتی و همچنین کسب و کار خود را بروز کنید.

توسعه نرم‌افزار در اردبیل

توسعه نرم افزار

نرم افزار های اختصاصی با توجه به اینکه به صورت کاملا تخصصی و منحصرا برای کسب و کار شما توسعه پیدا کرده است، باعث میشود فرایند انجام کارها بسیار آسان تر و در زمان کمتری انجام شود، در صورت که یک نرم‌افزار اختصاصی برای کسب و کار داشته باشید، به چندین نرم‌افزار جداگانه برای انجام کارهایی مانند حسابداری، گزارش گیری، هماهنگی کارکنان، تماس های اضافی، ساخت فاکتور و... که با توجه به نوع کسب و کار متغیر است، نیاز نخواهید داشت و در نتیجه در زمان انجام کارها صرفه جویی میکند و کیفیت کار شما بالا خواهد رفت. ارد وب با چندین سال تجربه در طراحی و توسعه نرم‌افزار های اختصاصی، خدمات توسعه نرم‌افزار در شهر اردبیل را به صورت وب اپلیکیشن و نرم‌افزار های بومی برای کسب و کار های شهر اردبیل ارائه میدهد.

در حال نرم‌افزار ها به سه نوع وب اپلیکشن ها، نرم‌افزار های بومی و هیبرید تقسیم میشود. نرم‌افزار های که به صورت بومی توسعه یافته، فقط در یک سیستم عامل خاص مانند ویندوز و یا لینوکس قابل اجراست اما وب اپلیکشن ها مولتی پلتفرم هستند، یعنی میتوانند در تمامی سیستم عامل ها اجرا شوند. نرم‌افزار های هیبرید ترکیبی از وب اپلیکیشن و نرم‌افزار بومی هستند و تقریبا در اکثر سیستم عامل ها اجرا می شود.

توسعه وب اپلیکشین

وب اپلیکیشن

به نرم افزاری که با استفاده از مرورگر و از طریق اینترنت اجرا میشود، وب اپلیکیشن می گویند، تنها تفاوت وب اپلیکیشن ها و وب سایت ها در این است که بر خلاف وب سایت ها که فقط اطلاعات را نشان میدهند، میتوان در وب اپلیکیشن ها اطلاعات را به صورت لحظه ای تغییر داد. برای مثال ویکیپدیا (wikipedia.com) یک وب سایت است و درباره موضوعات گونان اطلاعات مشخصی انتشار میدهد ولی وب سایتی مانند فیسبوک (facebook.com) وب اپلیکیشن است و میتوان در آن به صورت لحظه ای تغییرات را مشاهده و همچنین ایجاد کرد. به طور خلاصه وب اپلیکیشن ها را نرم افزاری تصور کنید که نیاز به نصب ندارند و از طریق مرورگرها اجرا میشود. وب اپلیکیشن ها را میتوان در تمامی مرورگرهای مانند کروم, فایرفاکس و غیره به راحتی اجرا کرد.

وب اپلیکیشن ها چگونه ساخته میشوند؟

برای ساخت وب اپلیکیشن ها معمولا از جاوا اسکریپت (Javascript), اچ تی ام ال (HTML) و سی اس اس (CSS) استفاده میشود. امروزه از ابزار هایی مانند وب پک (Webpack) و زبان برنامه نویسی تایب اسکریپت (TypeScript) ساخته شده است که باعث افزایش سرعت توسعه وب اپلیکیشن ها شده است. در حال حاضر چارچوب هایی مانند ویوجی اس (Vuejs), انگولار (Angular) و ری اکت جی اس (Reactjs) و... برای ساخت وب اپلیکیشن ها توسعه داده شده که با کمک آنها میتوان یک وب اپلیکییشن را در زمان کمتر و با کیفیت بالاتری توسعه داد. همچنین بر خلاف نرم‌افزار های بومی, وب اپلیکیشن ها به کیت های توسعه نرم‌افزار نیاز ندارند.

توسعه نرم افزار بومی

نرم افزار های بومی

اپلیکشین بومی (Native Applications), نرم افزاری است یک برای یک سیستم عامل ساخته شده و با استفاده یک زبان برنامه نویسی خاص توسعه یافته است، برای مثال اندروید یا ای او اس. نرم‌افزار های بومی در ای او اس با استفاده از زبان سوئیفت (Swift) و در اندروید با استفاده از زبان جاوا نوشته شده اند.

برای توسعه نرم‌افزار های بومی باید از کیت های توسعه نرم‌افزار که توسط سازندگان سیستم عامل ها ارائه میشود و از قوانین و استاندار های مشخصی پیروی میکنند، استفده کرد. اندروید استودیو (Android Studio) یا ایکس کد (Xcode) از محبوبتریت کیت های توسعه نرم‌افزار هستند. این ابراز ها کمک میکنند تا توسعه نرم‌افزار های بومی راحتر شوند و از اتلاف وقت جلوگیری شود.

مزایای نرم‌افزار بومی

  • نرم افزار های بومی معمولا سریعتر هستند و تجربه پاسخگویی سریع (عملیات با سرعت بالایی انجام میشود) به کاربران میدهند. این تجربه در وب اپلیکشین ها بستگی به توسعه دهنده دارد و متغیر است
  • در نرم‌افزار های بومی استفاده از سخت‌افزار هایی میکروفون، دوربین, سنسورها و... بسیار راحتر هستند. انجام اینکار ها در روش جایگزین مانند وب اپلیکشن ها هم ممکن است ولی به کیفیت و راحتی روش توسعه نرم‌افزار بومی نیست.
  • رابط کاربری در نرم‌افزار های بومی از قبل در کیت های توسعه نرم افرزار مختص آماده شده اند

معایب نرم‌افزار بومی

  • برای هر سیستم عامل مشخصی، باید به صورت جداگانه نرم‌افزار توسعه داده شود
  • نرم افزار های بومی, به زمان زیادی نیاز دارد
  • نرم افزار های بومی، نسبت به روش های جایگزین پر هزینه هستند

در حال حاضر با استفاده از تکنولوژی هایی مانند ری اکت نیتیو (React Native) میتوان در زمان کمتری با استفاده از زبان جاوا اسکریپت نرم‌افزار های بومی را توسعه داد. این تکنولوژی در پشت پرده کدها را برای هر سیستم عامل، تغییر میدهد ولی در صورت استفاده از این تکنولوژی، اختیارات کمتری نسبت به حالت اختصاصی در اختیار توسعه دهنده است.

توسعه نرم افزار بومی

نرم افزار های هیبرید

نرم افزار هیبرید که ترکیبی از نرم‌افزار بومی و وب اپلیکیشن است و میتوان آن را همانند نرم‌افزار بومی در سیستم عامل ها نصب کرد. نرم‌افزار هیبرید در ظاهر همان وب اپلیکشن ها هستند که به امکاناتی مانند دسترسی سریع تر به سخت‌افزار ها و در تجربه کاربری حالتی نزدیک به نرم‌افزار های بومی دارند. برای ساخت این نوع نرم‌افزار ها، همانند وب اپلیکیشن ها از جاوا اسکریپت، اچ تی ام ال و سی اس اس استفاده میشود. این نوع نرم‌افزار در داخل یک مرورگر مخصوص که نیاز به نصب جداگانه ندارد که بعضا وب ویو (Webview) نامید میشود, اجرا میگردد. همچنین در نرم‌افزار های هیبرید میتوان به کیت توسعه نرم‌افزار مخصوص هر سیستم عاملی از طریق رابط های میانی و توسط پلتفرم های مخصوص استفاده کرد.

مزایای نرم‌افزار هیبرید

  • پر هزینه نیستند
  • زمانی کمتری برای توسعه نیاز دارد
  • واکنشگرایی بهتری نسبت دستگاه های مختلف دارند
  • نرم افزار فقط یک بار کدنویسی میشود و توسط پلتفرم ها برای سیستم عامل ها ترجمه مشود

معایب نرم‌افزار هیبرید

  • سرعت کمتری نسبت به نرم‌افزار های بومی دارند، امروزه این فاصله با توجه افزایش قدرت سخت افزاری دستگاه های هوشمند در حال کم شدن است
  • به دلیل اینکه رابط کاربری هر سیستم عامل متفاوت است، برای برخی از کاربران تعامل با رابط کاربری متفاوت سخت است.

کدام یک برای کسب و کار من مناسب است ؟

بستگی به کسب و کار شما دارد. مهمترین نکته این است که یک نرم افزار بتواند نیاز های شما را برطرف کند. همچنین شما باید هزینه ها را در نظر بگیرد. اپلیکیشن های بومی بدلیل اینکه به زمان بیشتری برای توسعه نیاز دارند, طبیعتا باید هزینه بیشتری به توسعه دهنده پرداخت کنید.

اگر نمی خواهید زیاد هزینه کنید، بهترین انتخاب نرم‌افزار های هیبرید هستند، با توجه به اینکه دستگاه های هوشمند در حال پیشرفت هستند و هر روزه قدرت پردازشی شان در حال افزایش است، تفاوتی در هنگام کار با نرم‌افزار هیبرید در مقایسه با نرم‌افزار بومی احساس نمیشود، بهمین دلیل می توانید در ابتدا نرم افزارهای هیبرید انتخاب کنید و در صورتی که در آینده نیاز به یک نرم‌افزار بومی ها داشتید می توانید آن را جایگزین نرم‌افزار هیبرید کنید. قبل از انتخاب نوع نرم‌افزار می توانید از ما مشاوره بگیرید. ما بهترین نوع نرم‌افزار را با توجه به نیاز شما پیشنهاد میدهیم.

آیا کسب و کار من به یک نرم‌افزار اختصاصی دارد؟

آیا کسب و کار من به یک نرم افزار اختصاصی دارد

در حالت کلی بله. هر کسب و کاری میتواند با یک نرم‌افزار های اختصاصی کیفیت کار خود را افزایش دهد و در زمان صرفه جویی کند. یک نرم‌افزار اختصاصی، نیاز شما را از چندین نرمافزار جداگانه رفع میکند. به زبان ساده شما با یک تیر چندین هدف را می زنید، در یک نرم‌افزار اختصاصی میتوانید تمامی اطلاعات مربوط به کسب و کار خود را ذخیره کنید، از اطلاعات موجود برای بازه زمانی مشخصی گزارشی پیشرفته با نمودار های خلاصه و کاربردی تهیه کنید، از سیستم های فاکتور سازی پیشرفته و اختصاصی استفاده کنید و همچنین می توایند از سیستم های اطلاع رسانی اتوماتیک برای ارتباط سریعتر کارکنان یا همکاران خود نرم‌افزار استفاده کنید.

امکانات یک نرم‌افزار بستگی به کسب و کار شما دارد و میتواند متغیر باشد. اکر احساس میکنید کسب و کارتان را با یک نرم‌افزار اختصاصی نیاز دارد و یا سوالات بیشتری دارید، ما همیشه منتظرم پیام ها و تماس های شما هستیم و صمیمانه جواب سوالاتتان را می دهیم. همین الان تماس بگیرید :)